Nyhet: Sommarlands Frukostbox

  Underlätta planeringen under din Sommarlandssemester – beställ vår smarriga frukostbox med nybakat bröd när du bokar boende så har du campingfrukosten fixad utan krångel.

  Nu kan du beställa den fullmatade frukostboxen till hela familjen och komma iväg till alla äventyr i parken snabbt och smidigt. Frukostboxen kostar 89 kronor och beställs i samband med din boendebokning.

  Med frukostboxen får du en rejäl frukost med fralla, pålägg, yoghurt, müsli, juice och kaffe, te eller choklad. Brödet i boxen är alltid nybakat på morgonen och du kan välja om du vill ha det vitt eller grovt.

  Boxen hämtas på Lanthandeln på campingen kl. 8-12 på förmiddagen. Perfekt för att fylla på energin inför en plaskande heldag på Skara Sommarland!

  Glömt att boka frukostbox?

  Glömde du att lägga till frukostboxen när du bokade boende? Ingen fara! Du kan beställa den i efterhand, dock senast 3 dagar innan ditt besök.

  Beställningen görs via telefon: 010-708 70 00.

  Vi har även en härlig Lanthandel där du kan köpa allt du behöver för en god frukost, om du inte vill ha eller missat att beställa frukostboxen. Lanthandeln är öppen mellan 07:00-22:00.