Sommarjobba på Skara sommarland

  Är du en artist i världsklass som gillar att stå i rampljuset? Eller tycker du bättre om att stå vid sidan men levererar alltid ditt absolut bästa? Då kanske vi letar efter just dig!

  På Skara Sommarland pågår en ständig föreställning där lyckliga stunder skapas för stora och små. Som anställd på Skara Sommarland, en Sommarlandare, blir du en av artisterna i den föreställningen, parken blir din scen och gästerna din förväntansfulla publik.

  Nu letar vi efter dig som är lite äldre än ung!

  Tog du baddaren innan 1968 och älskar att ha kul? Vi ser ålder som en merit och söker just nu människor som vill jobba på Sveriges bästa utomhusbad i sommar, oavsett hur gammal du är! ☀️ Ps. Inget badkrav!

  Världens roligaste arbetsplats

  Varje år kommer ca 300 000 gäster till oss för att roa sig. Varje gäst är unik med olika förväntningar och referensramar. Det är ditt jobb att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång!

  Skara Sommarland är en speciell arbetsplats och att arbeta här liknar inget annat. Det passar inte alla och vi ställer höga krav på dig som söker. Därför blir konkurrensen stentuff. Men de som blir utvalda får ett minne för livet och många nya vänner. Vi erbjuder bra utbildning och en värdefull erfarenhet inom service. Här finns anledning att skratta varje dag och det blir många roliga möten med gäster och kollegor.

  Söker mångfald

  Vi tror på en arbetsplats med många olika typer av människor. Mångfald skapar förutsättningar för oss att ge personlig service till alla våra gäster och ge dem ett oförglömligt minne. Vi söker därför många olika typer av artister, med ambition att leverera en föreställning i världsklass som gemensam nämnare.

  Tänk dig att vi tillsammans ska sätta upp teaterföreställning där inte alla kan ha huvudrollen – vi behöver statister, scenarbetare, regissörer och tekniker och så vidare. Den gemensamma nämnaren är att alla har samma mål, att leverera en föreställning i världsklass oavsett vilken funktion man har.

  Social, seriös och stor dos av barnasinne

  Vi söker dig som är social, seriös, har barnasinnet i centrum och ”alltid är på G”! För att vi ska kunna leva upp till vårt löfte krävs varje sommar ett stort antal duktiga säsongsanställda.

  Varje år rekryterar vi cirka 400 personer till en mängd olika roller/tjänster i parken. Många återkommer år efter år, vilket vi ser som ett bevis på att det är roligt, att det skapar bra erfarenheter och att man upplever en glädje i gemenskapen på Skara Sommarland.

  Vi bär alla ”Sommarlandskostymen” med stolthet. Hos oss är alla med i det vinnande laget!