Boende och camping

Boende & camping

Vila ut på campingen efter en lång dag av äventyr i parken. Välj mellan våra stugor, plats för husbil eller husvagn, och tältplatser. När du bokar Sommarlandspaketet ingår entré till Skara Sommarland i boendet. Det går också bra att boka boende utan entrébiljett. Välkommen!

Just nu: Boka-tidigt rabatt!

Nu är det dags att planera sommarsemestern på Sommarland! Boka din övernattning med entrébiljetter till ett plaskande äventyr i parken och få upp till 1500 kronor rabatt. Erbjudandet gäller om du bokar innan den 31 maj - passa på att säkra sommarens gladaste dagar redan nu!

Erbjudandet gäller när du bokar 2 nätters övernattning med 2 dagar i parken. Dina entrébiljetter till parken gäller två dagar i följd med start dagen efter ankomst. Erbjudandet gäller ankomstdatum 11/6-4/7, 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8-14/8 samt 20-21/8.

Viktig information om boendepaket på Sommarland

Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Gör din bokning

3 anledningar att bo på Sommarland

  • Flexibla boenden som passar alla
  • Massvis med roliga aktiviteter på campingen
  • Skojiga vattenattraktioner och häftiga åkattraktioner i parken

Övernatta utanför parken

Här har vi samlat några barnvänliga hotell som erbjuder boendepaket inför ditt besök på Skara Sommarland.

Se boendepaket