Skara Sommarland fyller 40 år! 🎉

  I år fyller Skara Sommarland 40 år - och vi ska fira heeela sommaren! 🥳 Glöm allt vad fyrtioårskris heter och dyk ner i en sommar av bad och skoj med oss, när vi firar fyra decennier av sol, bad, glass och och oförglömliga sommardagar!

  Vi kickstartar festligheterna med ett exklusivt biljettsläpps-erbjudande:

  HELA 40% rabatt på entrébiljetter och 20% rabatt på Sommarlandskort. Det här får du bara inte missa!

  Till våra kalaserbjudanden!

  I år bjuder vi på flera spännande nyheter!

  I år är parken bättre än någonsin! Attraktionerna står redo för pirriga åk och vattenlandet väntar på att få ta emot plaskande gäster! 💦🎢🌞

  Utöver att parken kommer visa sig från sin bästa sida har vi flera spännande nyheter. Bland annat bjuds det på den helt nya föreställningen Expedition X; en äventyrsföreställning som bjuder på svindlande höjder, nervkittlande action, akrobatik, humor, dramatik och mycket mer. Dessutom presenterar vi 2 helt nya matenhter: Pizza, Pasta, Pronto, som kommer att servera läckra pizzor och fantastiska pastarätter och Korvmojjen!

  Njut av Skandinaviens största vattenpark 🌊

  Känn adrenalinet i våra 13 häftiga vattenattraktioner för såväl stora som små! Kasta dig ut i Waka Waka, fall 21 meter fritt ned i en vattenrutschbana i Big Drop eller plaska runt med hela familjen i Lagunen.

  Läs mer om vattenparken

  Vråla dig hes på tivolit 🎢

  Vårt tivoli bjuder på massor av fartfyllda berg- och dalbanor och karuseller för både stora och små. Är du riktigt våghalsig kan du testa hissssssnande Snake. Här kan du också krocka fritt i nya attraktionen Badringsbumpers eller snurra loss i häftiga Spinner.

  Läs mer om tivoliattraktionerna

  Gooo Gokart 🏎️

  Nu kör vi!

  Sommarland har hela tre häftiga gokartbanor för den som inte kan få nog av snabba åk och skarpa kurvor.

  Läs mer och boka

  Boende och camping ⛺

  På campingen övernattar du så nära parken att du praktiskt taget kan känna stänket av vattendroppar. Campingen har både stugor, lägenheter och gott om plats för husbil och tält - och här finns flera aktiviteter om du har energi kvar efter dagen i parken.

  Läs mer om campingen