Skara Sommarland fyller 40 år! 🎉

  I år fyller Skara Sommarland 40 år - och vi ska fira heeela sommaren! 🥳 Glöm allt vad fyrtioårskris heter och dyk ner i en sommar av bad och skoj med oss, när vi firar fyra decennier av sol, bad, glass och och oförglömliga sommardagar!

  I år bjuder vi på flera spännande nyheter och kalaserbjudanden!

  Entré

  I år är parken bättre än någonsin! Attraktionerna står redo för pirriga åk och vattenlandet väntar på att få ta emot plaskande gäster! 💦🎢🌞 Med flertal spännande nyheter som Expedition X, en äventyrsföreställning för hela familjen samt 2 helt nya matenheter: Pizza, Pasta, Pronto och Korvmojjen kommer firandet bli underbart!

  Till alla 40-åringar som firar sin milstolpe precis som vi, har vi en speciell present till - fri entré! 🎉 Boka via länken nedan och fira med oss!

  Kalaserbjudande för 40 åringar!

  Njut av Skandinaviens största vattenpark 🌊

  Känn adrenalinet i våra 13 häftiga vattenattraktioner för såväl stora som små! Kasta dig ut i Waka Waka, fall 21 meter fritt ned i en vattenrutschbana i Big Drop eller plaska runt med hela familjen i Lagunen.

  Läs mer om vattenparken

  Vråla dig hes på tivolit 🎢

  Vårt tivoli bjuder på massor av fartfyllda berg- och dalbanor och karuseller för både stora och små. Är du riktigt våghalsig kan du testa hissssssnande Snake. Här kan du också krocka fritt i nya attraktionen Badringsbumpers eller snurra loss i häftiga Spinner.

  Läs mer om tivoliattraktionerna

  Gooo Gokart 🏎️

  Nu kör vi!

  Sommarland har hela tre häftiga gokartbanor för den som inte kan få nog av snabba åk och skarpa kurvor.

  Läs mer och boka

  Boende och camping ⛺

  På campingen övernattar du så nära parken att du praktiskt taget kan känna stänket av vattendroppar. Campingen har både stugor, lägenheter och gott om plats för husbil och tält - och här finns flera aktiviteter om du har energi kvar efter dagen i parken.

  Läs mer om campingen