Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
toppbild_matdryck_1536x646.jpg

Mat & Dryck

Efter en dag av karuseller och bad behöver man fylla på energin. Oavsett om du vill laga mat själv eller gärna låter andra laga och diska har vi alternativen.

Campingrestaurangen

I vår restaurang serverar både frukost och middag. Perfekt för dig som vill ha en bekväm semester. Vi har plats för 200 gäster och du sitter inomhus eller på vår inglasade uteservering. Du kan även köpa dig ett glas öl eller vin till maten. Här hittar du campingens meny.

Campinghandlar'n

Centralt på campingen hittar du vår välsorterade servicebutik där vi erbjuder allt för grillkvällen och massa annat gott till hungriga magar. Till frukosten hittar du nybryggt kaffe, färskpressad juice och nybakta frallor! Givetvis finns här också toalettartiklar och allt för kvällsmyset.

Grillplatser

Visst är det något visst med grillad mat? Vi har två gemensamma grillplatser på campingen, med elgrillar och kolgrillar. Här kan ni samla ett helt gäng och laga maten tillsammans. Allt för grillen kan du köpa hos Campinghandlar’n. Vill du grilla på egen grill ber vi dig att tänka på brandrisken och placera grillen på någon av våra grusade ytor. Vi har speciella soptunnor för engångsgrillar, tänk på att låta grillen svalna innan den slängs.