Hemester på Skara Sommarland

  Upplev ett plaskande äventyr i sommar!

  Redo för ett äventyr på sommarsemestern? Då är Skara Sommarland perfekt för dig och familjen! Parken är fullproppad med attraktioner och aktiviteter för både stora och små och i vattenparken finns flera poolområden med äventyrsbad, vattenland, rutschkanor och fartfyllda vattenattraktioner för den våghalsiga.

  Du kan dessutom förlänga äventyret genom att boka boende på vår trevliga camping, som ligger i anslutning till parken - entrébiljetter ingår. Välkommen till Skandinaviens största vattenpark i sommar

  Vattenpark

  Njut av Skandinaviens största vattenpark!

  Fyra miljoner liter vattenäventyr och hela 12 häftiga vattenattraktioner för såväl stora som små! Kasta dig ut i Waka Waka, fall 21 meter fritt ned i en vattenrutschbana i Big Drop eller plaska runt med hela familjen i Lagunen.

  Läs mer om attraktionerna

  Tivoli

  Massvis med häftiga åkattraktioner för hela familjen!

  Tivolit bjuder på massor av fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller för både stora och små. Missa inte årets stora nyhet Snake – en hisnande attraktion för de riktigt våghalsiga!

  Läs mer om attraktionerna

  Boende och camping

  Sov gott!

  På Skara Sommalands camping övernattar du så nära parken att du praktiskt taget kan känna stänket av vattendroppar. Campingen har både stugor, lägenheter och gott om plats för husbil och tält - och här finns massvis med aktiviteter om du har energi kvar efter dagen i parken.

  Läs mer om campingen