Parkering

  Parkering

  Precis vid huvudentrén finns en stor parkering, med handikapparkering nära entrén.

  Betala din parkering med Apcoa Flow

  Att stå på vår parkering kostar 60 kr per besök och betalas enklast i appen Apcoa Flow. Ladda gärna ner appen innan ditt besök och registrera dig så är du redo när ni kommer till vår parkering.

  Ladda ner appen i App Store här!

  Ladda ner appen i Google Play här!

  Vill du hellre betala med kort på plats går det bra. Vi har från och med i år en biljettlös parkering så i alla våra betalautomater fyller du i ditt registreringsnummer när du betalar. Detta gör att du slipper gå tillbaka till din bil med en biljett samt att vi sparar på papper, Win Win tycker vi!

  Du vet väl om att du har gratis parkering under vår sommarsäsong om du har ett Säsongskort hos oss? Läs mer om våra säsongskort här!

  Hitta till parkeringen

  Vi bjuder våra gäster på laddningen

  Kör du elbil/laddhybrid så bjuder vi dig på kostnaden för laddningen under besöket (du betalar parkeringsavgift som vanligt). Vi har två laddstationer som kan ladda totalt fyra bilar samtidigt på besöksparkeringen och en laddstation som kan ladda totalt två bilar samtidigt på campingen. Uttagen är av typ 2.

  För att kunna ladda behöver du ett laddkort som du får i vår Reception/Gästservice. Du kan inte förboka laddplats, vi kan alltså aldrig garantera att platserna är lediga. För att se laddstationernas tillgänglighet, ladda ner Bee Chargings app på App Store eller Google Play.