Upplev våra systerparker

  Kittlande åkattraktioner och 5-kamp med magisk utsikt över Stockholm på Gröna Lund, häftiga djurmöten med tigrar och lejon på natursköna Kolmården eller varför inte mysiga djurmöten nära havet på Furuvik? Upplev Skara Sommarlands systerparker i sommar!

  Kolmården-rabatt-promo

  Kolmården

  Kolmården är en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen i den världsunika linbanan. Höj adrenalinnivån i mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och hälsa på världens starkaste björn Bamse och hans vänner. Pricken över i:et är övernattning på Vildmarkshotellet med mat, bad och massor av bus för barnen. Läs mer om allt du kan uppleva på Kolmården här.

  Furuvik-rabatt-promo

  Furuvik

  När du vill ha allt och lite till - välj Furuvik! Här lockar fascinerande djurupplevelser, plaskande vattenland och en fartfylld nöjespark. Det här är en riktig familjpärla med stora vackra parkytor och spännande närmöten med allt från getter till lemurer.

  Maxa upplevelsen genom att stanna över natten på Furuvik Havshotell eller vår havscamping som båda ligger i anslutning till både parken och havet. Runda av en dag fylld av äventyr med middag på Furuvik Havskrog, en restaurang med god mat och fantastisk utsikt som serverar mat i världsklass. Läs mer om allt du kan uppleva på Furuvik här.

  [GronaLund-rabatt-promo

  Gröna Lund

  På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter; parken är packad med attraktioner för både stor och liten. Här hittar du t ex häftiga Monster - king of roller coasters. Eller varför inte en fartfylld åktur i någon av Grönans andra åtta berg- och dalbanor? Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer! Läs mer om allt du kan uppleva på Gröna Lund här.