Information

Vi saknar er

Den här sommaren blev inte riktigt som vi tänkt oss. Den blev nog inte som någon hade tänkt sig. Skara Sommarland, till skillnad från andra äventyrsbad eller temaparker, bedöms som tillståndspliktigt enligt ordningslagen, där regeringen tillsvidare infört en maxgräns på 50 personer. Det betyder att vi inte får ta in fler än 50 personer i hela parken trots våra åtgärder för att öppna omsorgsfullt, där vi visat på hur vi kan följa Folkhälsomyndigheternas riktlinjer i vår 400 000 kvadratmeter stora utomhuspark.

Vi hade behövt ett besked angående vår öppning från regeringen före midsommar, för att inte säsongen skulle gå förlorad. Men ett sådant besked har dessvärre helt uteblivit. Därför kommer vi på måndag den 22 juni att påbörja arbetet med att stänga ner vår verksamhet för det här året.

Vi beklagar att vi inte kommer kunna bjuda på åk, bad och bus i sommar, men hälsar till alla som köpt säsongskort och entrébiljetter för 2020 att de även kommer att gälla under hela 2021.

Har du bokat camping hos oss och bokat via internet och betalat med kreditkort behöver du inte göra någonting. Pengarna sätts tillbaka på ditt konto inom ca 10 bankdagar. Om du bokat och betalat på annat sätt behöver du ringa till vår Nöjesbokning med start den 22 juni så hjälper de er. Nöjesbokningen kontaktas via telefon på 010-708 70 00.

Ta hand om er – vi ses sommaren 2021!