Företag & grupper

  Bjud företaget på en semesterdag

  Choklad och biobiljetter i all ära, på Skara Sommarland kan du istället ge kollegor och kunder något utöver det vanliga. Här finns mängder av möjligheter att skapa oförglömliga möten och upplevelser, som snarare känns som semester än jobb. Vi erbjuder både små och stora företagsäventyr, kontakta oss så skapar vi en upplevelse som passar just ert företag.

  Upplev parken före alla andra!

  Under en timme, innan parken öppnar, får ni uppleva parken helt själva. Ni väljer om ni vill ta del av hela eller delar av parken. När vi öppnar upp för dagen får ni givetvis stanna kvar i parken.

  Ta över parken under en hel dag!

  Ge barndomsdrömmen liv. Det perfekta sättet att ta företagseventet till nästa nivå är att hyra hela parken och bjuda kollegor, partners eller kunder på en riktig semesterdag! Ni välkomnas i er egen VIP-entré på röda mattan och möts av en park som är exklusivt öppen bara för er!

  Bjud in till en fartfylld familjedag!

  Boka en oförglömlig dag för både stora och små! Bjud in personal eller kunder på en härlig familjedag där ni har tillgång till hela parken samtidigt som vi har öppet för gäster.

  Kontakta oss

  Om du är intresserad av äventyren ovan, eller vill skräddarsy något för just ert företag, tveka inte att kontakta oss så skapar vi en oförglömlig dag just för er.