Vanliga frågor och svar

  Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna gällande ditt besök på Sommarlands camping. Har du en fråga du inte hittar svar på här går det självklart bra att kontakta oss direkt.

  Hur långt är det mellan parken och campingen?

  Svar: Campingen ligger på promenadavstånd och har egen entré till Skara Sommarland. Avståndet kan variera beroende på var på campingen ni bor, men det är ungefär 100-1000 meter.

  Finns det någon matbutik på campingen?

  Svar: Ja, på campingen finns vår mysiga lanthandel. Här hittar ni mellanmål, glass, chips, dricka och diverse förnödenheter. Vi har nybakat bröd varje dag från kl. 07 och ni kan dessutom ta en riktig gofika på vårt trevliga café.

  Är hundar tillåtna på campingen?

  Svar: Det är tillåtet att ha med sig hundar till campingen. Hundar skall vara kopplade när de rör sig på området. Det är ok att ha hund i de flesta av våra stugor, men informera gärna om att ni har med er hund när ni bokar. Vi har även en hunddusch vid Servicehus 3. Observera att husdjur inte är tillåtna inne i parken.

  Är det en lugn camping?

  Svar: Skara Sommarlands camping är en familjecamping och vi har en åldersgräns på 20 år för att få bo hos oss. För oss är det viktigt att både barn och vuxna får en möjlighet att vila ut efter en häftig dag i parken, därför ber vi alla gäster att hålla en dämpad ljudvolym efter kl 23:00.

  Vad är det för utrustning i servicehusen?

  Svar: Det finns 5 st servicehus på campingområdet. De är utrustade med allt som kan tänkas behövas för en bra vistelse hos oss. Se vår Jämförelse av servicehus för exakt information om servicehusen.

  Checklista inför ditt besök

  • Tider för incheckning/utcheckning
  • Ha koll på betalningen
  • Boka avresestäd och lakan
  • Ha koll entrébiljetter till parken
  • Barn under 1 meter går in gratis