Husbilsplats Premium

  Vår bästa husbilsplats med alla bekvämligheter och närhet till servicehus, reception och ingång till parken.

  Med Husbilsplats Premium har ni tillgång till el, avlopp och vatten, och platsen ligger dessutom precis intill vårt nyaste servicehus och nära både receptionen och ingången till parken. Platsen har tillgång till 2 st CEE eluttag på 16 A som vid 230 v tillåter en uttagen effekt på 3 680 W.

  Boka ditt boende

  Om campingen

  I våra Servicehus på campingen finns vatten, toaletter, duschar och diskmöjligheter. I Servicehus 3 finns dessutom kök med diskmaskin och tvättrum samt handikappanpassade familjerum med dusch och toalett.

  Vill du ta med egen grill till campingen går detta jättebra, håll dig då vid våra grusade ytor för att undvika brand. Vill du inte ha med egen grill har vi grillar vid Servicehus 3 och 4, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår Campingrestaurang.

  Checklista inför ditt besök

  Få koll på tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och ha koll på dina entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

  Miljöcertifierad semester

  Skara Sommarland är miljöcertifierat med Green Key, vilket betyder att vi arbetar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer om Green Key här.