Aktiviteter på Skara Sommarlands camping

Aktiviteter

Har du energi kvar efter en dag i parken? Bara lugn, på campingen behöver du inte sitta still, även om det går lika bra förstås! De flesta av våra aktiviteter är samlade kring Campingrestaurangen.

Mountainbikebana

I vår mountainbikebana kan du med medhavd cykel utmana dig själv. Observera att banan är obevakad och att du som förälder är ansvarig för ditt barn.

Utegym

Jobbar du fortfarande på beachformen? Inga problem, i vårt utegym kan du dygnet runt slipa på formen. Och du vet väl att grillad mat smakar allra bäst när du är nytränad? Observera att gymmet är obevakat och att du som förälder är ansvarig för ditt barn. Barn från 13 år måste vara i målsmans sällskap. Barn över 16 år får träna själva.

Äventyrsgolf

Något som hela familjen kan göra tillsammans är att gå en runda Äventyrsgolf. Våra korta banor, med inspiration från parkens attraktioner, passar alla åldrar. Varför inte låta vinnaren bjuda familjen på glass?

Swing

Känns viktlösheten i vår Swing, en studsmatta där du sitter fast i linor och kan hoppa högre och kanske våga dig på en volt? Vi garanterar att det kittlar i magen. Observera att viktgränserna är minst 25 kg och max 90 kg.

Motionsspår

Visst kan det vara skönt att ta en promenad på morgonen eller kvällen i en härlig skogsmiljö. Vi har en 3 kilometer och 6 kilometer slinga i skogen där du är välkommen att sträcka på benen. Vi ber dig med hund att visa hänsyn och ha din hund kopplad under promenaden.

Lekplatser

Våra yngsta gäster kan leka pirat, kung eller drottning på vårt slott eller piratskepp. Här kan små känna sig stora och modiga och leka sig trötta.

Bollspel

Basket, fotboll eller tennis? Vad som än är din favorit så kan du spela det hos oss. Vem vet, kanske får du nya kompisar på köpet? I vår reception kan du mot en depositionsavgift låna racket och boll.