Aktiviteter

  Har du energi kvar efter en dag i parken? Bara lugn, på campingen behöver du inte sitta still, även om det går lika bra förstås! De flesta av våra aktiviteter är samlade kring Campingrestaurangen.

  Padelbanor 🎾

  Vem älskar inte padel?! Banorna är klara och bokningsbara för alla, gäster som boende i området.

  Pris en timme: 280:- och det finns rack att hyra på plats. (Priset kan variera beroende på hög- eller lågsäsong.)

  Banorna bokas via Matchi.

  Utegym 🏋🏼‍♂️

  I vårt utegym kan du dygnet runt slipa på formen. Och du vet väl att maten smakar allra bäst när du är nytränad? Observera att gymmet är obevakat och att du som förälder är ansvarig för ditt barn. Barn under 16 års ålder får bara träna på utegymmet i målsmans sällskap.

  Minigolf ⛳️

  Något som hela familjen kan göra tillsammans är att gå en runda minigolf. Våra korta banor, med inspiration från parkens attraktioner, passar alla åldrar. Varför inte låta vinnaren bjuda familjen på glass?

  Swing

  Känn viktlösheten i vår Swing, en studsmatta där du sitter fast i linor och kan hoppa högre och kanske våga dig på en volt? Vi garanterar att det kittlar i magen. Observera att viktgränserna är minst 25 kg och max 90 kg.

  Lekplatser

  Våra yngsta gäster kan leka pirat, kung eller drottning på vårt slott eller piratskepp. Här kan små känna sig stora och modiga och leka sig trötta.

  Övriga aktiviteter ⚽️

  Fotboll eller hinderbana? Vad som än är din favorit så kan du spela det hos oss. Vem vet, kanske får du nya kompisar på köpet? I vår reception kan du mot en depositionsavgift låna eventuellt materal och boll.