Spinner

Spinner

Om du är en person som gillar berg- och dalbanor men samtidigt vill testa på något lite annorlunda så är attraktionen Spinner helt klart något för dig!

Under denna roliga färd får du smak av en klassisk berg- och dalbana med en cool twist. Det är nämligen så att själva vagnen som du sitter i snurrar runt samtidigt som den rör sig framåt! Upp, ner, bakåt, åt sidan och sedan snurra några varv och tillbaka igen. Har du koll på vilket håll du åker åt egentligen?

Den snurrande vagnen kan göra dig lätt desorienterad och det blir därför en väldigt spännande upplevelse att ta sig en tur med denna berg- och dalbana. Några skrik, massor av skratt och mycket spänning framkallas av denna helt skruvade attraktion. Du kommer garanterat att få uppleva action, fart, höga höjder och spinnande magi!

Åkregler

För att åka med Spinner måste du vara minst 140 centimeter lång, men det går bra att vara 120 centimeter lång i en vuxens sällskap. Maxlängden för denna attraktion är 195 centimeter. Den maximala vikten per vagn med fyra säten får vara högst 300 kilo.

Snabba fakta om Spinner

  • Längdgräns
    från 140 cm
  • Längdgräns med vuxen
    från 120 cm
  • Övre viktgräns
    300 kg/vagn

Vad får jag åka?

Med längtabellen får du enkelt överblick över vilka attraktioner just du får åka!

Se längdtabellen