Vikingen

  Vikingen

  Hitta din inre viking i dig och låt dig svingas fram och tillbaka i Skara Sommarlands attraktion Vikingen.

  Vikingen pendlar dig högt upp i skyn, för att sedan slunga dig tillbaka mot marken i en svindlande fart. Attraktionen bjuder på riktigt sug som känns ända ner i maggropen och passar de lite äldre barnen men även vuxna med barnasinnet kvar.

  För en ännu mer nervpirrande upplevelse rekommenderar vi att du slänger armarna i luften. Då får du verkligen det där suset genom kroppen som du förmodligen känner igen från de mest djärva berg- och dalbanorna!

  Den modiga åkaren sätter sig med fördel i en av de rader som finns längst ut i kanterna av båten. De som sitter ute i kanterna av båten svingas nämligen ännu högre upp än de som sitter i mitten.

  Åkregler och tips

  För att få åka Vikingen måste du vara minst 120 centimeter lång och för allas säkerhet bör du lämna lösa föremål på marken innan avfärd. Detta eftersom attraktionen svingar dig upp i luften och risken för att tappa ut dina tillhörigheter är stor.

  Snabba fakta om Vikingen

  • Längdgräns
   Minst 120 cm

  Vad får jag åka?

  Med längtabellen får du enkelt överblick över vilka attraktioner just du får åka!

  Se längdtabellen

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.