Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Två personer i en ring nerför vattenbanan Nyagara på Skara Sommarland

River run är Skara Sommarlands längsta forsfärd på hela 240 meter och ger en känsla av att besöka självaste Niagarafallen! Förvänta dig en spännande färd ner för den vilda forsen och dröm dig bort till härliga tropiker och häftig natur. Åk antingen ensam eller två personer i en gummiring och färdas ner för branter, genom kurvor och tunnlar. Ta lite sats vid grönt ljus och forcera kurvor för att få extra fart. Tycker du dock att det är läskigt när det går för snabbt så är River run ändå en attraktion för dig. Det går lika bra att bara ta det lugnt och låta forsen göra jobbet åt dig. River run är en mysig men samtidigt spännande åktur som passar de flesta. Ta med en förälder, syskon eller kompisen och åk i en dubbelring, eller utmana dig själv. Oavsett så kommer du få en spännande färd ner för denna härliga fors - och man vet aldrig vad som väntar bakom nästa krök!
Längdgräns120 cm
Längdgräns med vuxen100 cm
Banans längd240 m

Klara, färdiga, åk!

 
River run är en otroligt populär attraktion där du antingen kan åka själv eller få ett gott snack med en kompis under en lång färd med porlande vatten och skarpa svängar. För att ta dig an River Run så måste du vara en van simmare. Landningspoolen i slutet av färden är ungefär 1,5 meter djup och har en ganska stark ström, därför måste du känna dig som fisken i vattnet för att få sätta dig i en ring och åka ner för forsen. Be den i gänget som inte åker att fotografera från höjden, eller turas om med att fotografera - det blir garanterat bra bilder! Så på med badkläderna och ladda ordentligt för ett skojigt åk i River Run. Du kommer med största sannolikhet bli helt genomblöt. Klara, färdiga, åk!
 
Det krävs inga andra egenskaper än god simvana för att åka i attraktionen. Vill du åka ensam behövs en enkelring, och är man två är det en dubbelring som gäller. Svårare än så är det inte.
Läs mer om River run...
Rösta på River run
Är River run din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på River run
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF