Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Barn och pappa åker Spinner tillsammans på Skara Sommarland

Om du är en person som gillar berg- och dalbanor men samtidigt vill testa på något lite annorlunda så är attraktionen Spinner helt klart något för dig! Under denna roliga färd får du smak av en klassisk berg- och dalbana med en cool twist. Det är nämligen så att själva vagnen som du sitter i snurrar runt under färden samtidigt som den rör sig framåt, helt galet! I attraktionen sitter man två och två och varje vagn har fyra säten, samtidigt som man sitter med ryggen mot två andra personer. Den snurrande vagnen kan göra dig lätt desorienterad och det blir därför en väldigt spännande och fnissig upplevelse att ta sig en tur med denna berg- och dalbana. Åkturen spinner runt, runt och lämnar dig lite vimsig och flamsig - därav namnet Spinner!
Längdgräns140 cm
Längdgräns med vuxen120 cm
Övre viktgräns300 kg/vagn

Vilket håll åker du åt egentligen?

 
Upp, ner, bakåt, åt sidan och sedan snurra några varv och tillbaka igen. Har du koll på vilket håll du åker åt egentligen? Det kan vara svårt att veta under ett åk med Spinner, och det är just därför det blir så hysteriskt roligt. Några skrik, massor av skratt och mycket spänning framkallas av denna helt skruvade attraktion. Du kommer garanterat att få uppleva action, fart, höga höjder och spinnande magi! Ta med polaren, syskonet, en förälder eller kanske mormor på en superkul tur i en av våra populäraste attraktioner. Upplev en superskön åktur utöver det vanliga med svindlande svängar och snurrigheter - det kommer pirra gott i både större och mindre magar!
 
För att åka med Spinner måste du vara minst 140 centimeter lång, men det går bra att vara 120 centimeter lång i en vuxens sällskap. Maxlängden för denna attraktion är 195 centimeter. Den maximala vikten per vagn med fyra säten får vara högst 300 kilo.

Läs mer om Spinner...
Rösta på Spinner
Är Spinner din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Spinner
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF