Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Karusellen Skepp Ohoj i tivolit på Skara Sommarland

Nu är det dags att ge dig ut till sjöss likt en riktig pirat! I attraktionen Skepp O'hoj på Skara Sommarland befinner du dig nämligen i en båt ute på de stormande haven och inget land är i sikte. Båten böljar fram och tillbaka, upp och ner, för att skapa den där genuina känslan av att verkligen befinna sig ute på vågorna. Skepp O'hoj är inget för sjösjuka men passar däremot alla som älskar det där pirret i magen - det får du nämligen en stor dos av i den här attraktionen!
Längdgräns110 cm
Längdgräns med vuxen90 cm

Vikingabåt för alla sjöbusar


Om du någon gång åkt attraktionen Kuling på Gröna Lund lär du känna igen dig när du åker Skepp O'hoj. Det är nämligen samma attraktion som bytt plats och namn. Utseendet påminner om en vikingabåt med stockar som grund, ett lejonhuvud i fronten och ett enkelt segel. Omgivningarna är dock omgjorda sedan attraktionen bytte plats. Nu har en kuliss med bland annat böljande vågor, delfiner och en stor bläckfisk byggts upp runt omkring skeppet. Dessutom kliver du på genom att gå över en brygga med riktigt vatten under. Ta med mamma, pappa, syrran eller morfar ombord på Skepp O'hoj. Den här attraktionen uppskattas av sjöbusar i alla åldrar.

För att få kliva ombord på båten och åka Skepp O'hoj måste du vara 110 centimeter lång. Är du minst 90 centimeter lång får du också åka, men då i sällskap med en vuxen. Eftersom du delvis befinner dig i luften under åkturen rekommenderar vi att du lämnar lösa föremål med någon som inte ska åka med. Attraktionen Skepp O'hoj är belägen i tivolit på Skara Sommarland och när du åkt den kan du passa på att åka en massa andra roliga och spännande attraktioner som ligger runt omkring.
 
Läs mer om Skepp O'hoj...
Rösta på Skepp O'hoj
Är Skepp O'hoj din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Skepp O'hoj
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF