Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Rodeo passar barn som gillar snurriga karuseller

Rodeo är en attraktion där du får testa på att vara cowboy! Gör dig redo för en tur med tjurarna som går runt, runt och blir riktigt snurrig. Rodeo är från början en sport och form av underhållning som kommer ifrån USA, där man bland annat rider på hästar och annat boskap som fanns i den gamla vilda västern. Det kunde emellanåt vara en ganska farlig sport och därför är Skara Sommarlands egen Rodeo ett utmärkt alternativ. Bli en cowboy för en stund och åk med våra snurrande tjurar där du sitter helt säkert!
Längdgräns120 cm

Fjärilar i magen och skratt

 
Om du gillar när det snurrar är Rodeo en färd för dig! De stora, starka och snälla tjurarna tar dig med på en fartfylld och galen åktur som du sent kommer att glömma. Se till att hänga med i svängarna, för här blir det fjärilar i magen och rejält med skratt. Ta med en förälder, syskonet eller varför inte kompisen och välj ut er favorittjur - men det gäller att vara snabb och ha siktet inställt på den tjur som ni vill ha. Skulle tjuren redan vara tagen så gör det ingenting alls - för alla våra tjurar är lika bra! Attraktionen har tre stora armar som roterar runt och vid varje arm finns en roterande platta. På dessa plattor sitter tjurarna som i sin tur också snurrar. Denna populära åktur vill man gärna åka fler gånger - så rolig är den! Hoppa på en snurrig och skojig färd med tjurarna som garanterat kommer göra så att du blir lite vilse i pannkakan.
 
Om du vill åka en tur med denna attraktion gäller det att du är minst 120 centimeter lång. Knyt skorna ordentligt eller ta av dem och töm fickorna på lösa föremål - inga sådana får medtas under denna färd.
 
Läs mer om Rodeo...
Rösta på Rodeo
Är Rodeo din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Rodeo
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF