Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Kör radiobil på Skara Sommarland

Har du alltid velat testa på hur det är att köra vilt i trafiken, utan någon hänsyn till varken trafikregler eller körmanövrar? Då är du välkommen till Radiobilarna på Skara Sommarland. Här finns inga regler för hur du ska bete dig i trafiken och det är gasen i botten som gäller. Precis som klassiska radiobilar är bilarna på Skara Sommarland utrustade med gas, broms och ratt så att du kan ha full kontroll över din bil och ditt körande. År 2011 fick bilarna dessutom en uppfräschning och längdgränsen sänktes från 150 till 135 centimeter. Nu får alltså ännu fler glada förare beträda bilbanan i Radiobilarna och den här attraktionen är något både för barn, ungdomar och vuxna!
Längdgräns135 cm

Krocka med dina kompisar


En stor del i det som gör Radiobilarna så roliga är att det faktiskt går att krocka med varandra utan att någon blir skadad. Det enda som händer när du krockar in i din kompis är att ni båda studsar till och sedan kan ni åka vidare. I Radiobilarna blir det många skratt och många galna race. Du kör hur fort du vill, endast din egen rädsla för fart står i vägen. Något att tänka på är dock att köra lite försiktigt och ta hänsyn till andra eftersom ni är många på bilbanan. Alla kanske inte har drömmen om att bli nästa stora racerförare.

Radiobilarna är en fartfylld attraktion där du far lite hit och dit. Därför är det viktigt att du innan avfärd sätter på dig säkerhetsbältet och att du lämnar alla lösa föremål antingen i ett värdeskåp eller hos en åskådare, innan du sätter dig i bilen. Är du under 135 centimeter och vill testa på farten i Radiobilarna finns en attraktion som är precis som denna, fast för yngre barn.
 
Läs mer om Radiobilarna...
Rösta på Radiobilarna
Är Radiobilarna din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Radiobilarna
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF