Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Barn som kör miniradiobilar på Skara Sommarland

En attraktion för barn som vill åka utan vuxna. På med bältet och ratta runt bland alla medtrafikanter, men se upp, annars är det lätt att få sig en duns eller två. Dessa minibilar är utrustade med en stötdämpande bred gummikant vilket gör det okej att krocka med andra bilar - utan att skada sig eller få repor på lacken. Det är spännande att testa styrningen på fordonet, kör framåt, bakåt, åt sidan eller snurra runt. Men det kan vara lite knepigt, så det gäller att vara på alerten och inte tappa fokus. Ett roligt och lärorikt äventyr som är svårt att tröttna på. Miniradiobilarna påminner om små riktiga bilar. Tuta, kör, krocka, sladda på skoj. Glöm inte att spänna fast dig! Sedan är det bara att trycka gasen i botten och ibland på bromsen. För visst kan även barn köra radiobil - riktigt bra dessutom!
Längdgräns100 cm
Övre längdgräns150 cm

Vässa på körstilen

 
Det krävs inga förkunskaper för att sätta sig i våra miniradiobilar och det är riktigt roligt vill vi lova! Attraktionen är en klar favorit bland många barn mycket just för att man lär sig hantera ett fordon, riktig körglädje! Det är en sann frihetskänsla att få göra något på egen hand och ha egen radiobil att ratta runt i. Men det gäller att hålla koll på sin omgivning. Krocka in i kompisen eller tuta på fartdåren som bara susar förbi. Eller dra i väg med ett susande vrål innan någon åker om! Oavsett körstil så lovar vi att upplevelsen kommer vara riktigt kul och härlig. Den kommer garanterat leda till många skratt, kanske ett motorstopp och ett par krockar. I attraktionen Miniradiobilarna är barnen i centrum och det är bara att gasa iväg på egen känsla.
 
Den som vill åka Miniradiobilarna måste vara minst 100 centimeter, men max 150 centimeter lång. Låt barnen testa en riktigt rolig attraktion där det viktigaste är att hålla ratten i styr och ha foten på gaspedalen!
 
Läs mer om Miniradiobilarna...
Rösta på Miniradiobilarna
Är Miniradiobilarna din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Miniradiobilarna
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF