Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Små barn kör bilar i attraktionen Kottebilarna

Ta över ratten och åk på en härlig biltur i Kottebilarna - attraktionen för de minsta förarna. Kottebilarna består av en liten bana med elbilar som barnen kan köra helt själva. Alla bilar är utrustade med en ratt och pedal, för att skapa känslan av att köra bil och befinna sig ute på vägarna på riktigt. Den här attraktionen är en av barnens absoluta favoriter och bli inte förvånad om de vill tillbringa hela dagen vid Kottebilarna. För att alla barn ska få möjligheten att åka gäller en åktid på max fem minuter per person. Men det går bra att ställa sig i kö och åka om igen - hur många gånger man vill!
Åldersgränsmax 7 år

Bilarna finns i Kotteland


Alla bilar i Kottebilarna har olika utseenden och varje barn kommer säkerligen hitta en bil som är deras favorit. De vuxna och ungdomar som också skulle vilja testa på attraktionen får dock stå snällt åt sidan, för här är det barnen som är vägens kungar och ingen över sju år får lov att åka. Kottebilarna finner ni i Kotteland, som är den del av parken som är till för de allra minsta barnen på Skara Sommarland. Här finner ni en massa roliga attraktioner för små barn, bland annat kan barnen testa på att inte nudda marken i lekplatsen eller gräva med minigrävskopor. Det finns hur mycket skoj som helst att hitta på, låt bara fantasin flöda!

För att alla ska få en rolig stund i Kottebilarna är det viktigt att köra försiktigt och att visa hänsyn i trafiken. Det går däremot inte att köra bilarna hur snabbt som helst och det går heller inte att styra dem precis hur man vill. Så föräldrar, det finns ingen anledning att oroa sig. Kottebilarna kräver varken körkort eller vägvana!
Läs mer om Kottebilarna...
Rösta på Kottebilarna
Är Kottebilarna din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Kottebilarna
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF