Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
Barn åker bil på räls i karusellen Convoy på Skara Sommarland

Alla barn hittar sin favoritbil i attraktionen Convoy som hör till tivolidelen här på Skara Sommarland. Allt från små barn till vuxna bara älskar den här attraktionen där du får åka bil som går på räls. Alla bilar i den trivsamma bilbanan har en förarhytt med dubbelsäte där barn kan sitta själva eller med en vuxen. Prova på bilarna och förstå varför det är en sådan succé att färdas på rälsen i den mysiga miljön. I Convoy blir barnen chaufförer och de vuxna får helt enkelt luta sig tillbaka och låta de små bjuda på en härlig åktur. Det är bara att ta tag i ratten och låta känslan och bilens rytm föra en framåt med en lagom fart. Håll koll på bilgrannarna, tuta, vinka, titta och känn hur det pirrar lite i magen.
Längdgräns110 cm
Längdgräns med vuxen1 cm

Kul och lärorikt

 
Convoy är ett trafiksäkert och roligt sätt för barnen att lekfullt testa på hur det är att köra bil. Det är väldigt mysigt att tuffa runt i sin favoritbil och det är ett perfekt tillfälle att ge någon skjuts. Kör utan att krocka - kul på ett lärorikt vis där både barn och vuxna kan slappna av. Händerna på ratten, sen är det bara att tuta och köra. Tänk att det kan vara så skojigt att köra runt i sin favoritbil! Styr om du vill eller strunta i det, det går lika bra att bara njuta av färden. Convoy är en drömmig bilarnas värld, där det bara är att slappna av och låta bilen ta med dig på en mysig och buskul färd!
 
Convoy kräver att du är minst 110 centimeter lång för att åka själv, annars är det vuxens sällskap som gäller under åkturen. Oavsett så får den som tar sig en åktur i Convoy garanterat en rolig stund värd att minnas. En klassisk attraktion som små och stora älskar!
 
Läs mer om Convoy...
Rösta på Convoy
Är Convoy din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Convoy
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF