Skara Sommarlands 5-kamp är en utmärkt aktivitet för släktkalas, kompisgäng eller som svensexa/möhippa. 5-kampen måste bokas i förväg och i priset ingår entré, egen parkvärd samt fika. Priser och mer information finner du längre ner på denna sida.
Samla ihop gänget för ett fartfyllt spektakel i parkens olika spelattraktioner och när ni är varma i kroppen är ni redo att spendera resten av dagen i parken. För att börja spelet krävs en uppvärmning som sker i någon av parkens attraktioner och när adrenalinet riktigt pumpar i blodet släpps vinnarskallarna lös. Aktiviteterna leds av Sommarlands värdar, efteråt samlas lagen igen för att fika på både tilltugg och kaffe medan vinnarlaget utses och ett pris delas ut.  

5-kampen passar både för släktkalaset, klasskompisarna eller som möhippan/ svensexan.
För ett spel krävs det att minst 10 personer deltar och då tillkommer även 1 värd, vid 20 stycken tillkommer två värdar. Entrébiljetten gäller även för resten av dagen.

Pris: 399 kr per person
I priset ingår:
Entré till Skara sommarland hela dagen!
5 kamp- med sommarlandsvärd
Fika för hela laget

 

För information och bokning

Telefon: 010-708 8019
Mail: rickard.bender@sommarland.se
Läs mer om 5-kamp med egen värd...
Rösta på 5-kamp med egen värd
Är 5-kamp med egen värd din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på 5-kamp med egen värd
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF