Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Skara Sommarlands 5-kamp är en utmärkt aktivitet för släktkalas, kompisgäng eller som svensexa/möhippa. 5-kampen måste bokas i förväg och i priset ingår entré, egen parkvärd samt fika. Priser och mer information finner du längre ner på denna sida.
Samla ihop gänget för ett fartfyllt spektakel i parkens olika spelattraktioner och när ni är varma i kroppen är ni redo att spendera resten av dagen i parken. För att börja spelet krävs en uppvärmning som sker i någon av parkens attraktioner och när adrenalinet riktigt pumpar i blodet släpps vinnarskallarna lös. Aktiviteterna leds av Sommarlands värdar, efteråt samlas lagen igen för att fika på både tilltugg och kaffe medan vinnarlaget utses och ett pris delas ut.  

5-kampen passar både för släktkalaset, klasskompisarna eller som möhippan/ svensexan.
För ett spel krävs det att minst 10 personer deltar och då har ni en värd, vid 20 stycken har ni två värdar. Entrébiljetten gäller även för resten av dagen.

Pris: 435 kr per person
I priset ingår:
Entré till Skara sommarland hela dagen!
5 kamp- med sommarlandsvärd
Fika för hela laget

 

För information och bokning

Telefon: 010-708 8019
Mail: rickard.bender@sommarland.se
Läs mer om 5-kamp med egen värd...
Rösta på 5-kamp med egen värd
Är 5-kamp med egen värd din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på 5-kamp med egen värd
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF