Barnsemester

Familjesemester

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark, full med vattenattraktioner, karuseller och aktiviteter. Ett garanterat uppskattat resmål för alla barnfamiljer.

Semester till Skara Sommarland - en fullträff för barnfamiljer

Parken är fullproppad med äventyr och roliga semesteraktiviteter anpassade för att hela familjen ska kunna ha en riktig rolig semester i Sverige. I vattenparken finns flera poolområden med äventyrsbad, vattenland och rutschkanor. För äldre barn och inte minst vuxna finns även mer fartfyllda vattenattraktioner. Vågar ni åka Big Drop, ett fritt fall i 60 km/h, eller våra nervkittlande vattenbanor Snakepit?

Även vårt tivoli har allt en barnfamilj kan önska sig. Allt från lugnare karuseller för de yngre barnen till mer fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor för de äldre och leksugna föräldrar. I parken hittar ni även gokartbanor, lekplatser och massor av andra roliga aktiviteter. Läs mer om våra attraktioner.

Barnvänligt resmål med familjecamping

Oavsett om ni har tänkt att göra en dagsutflykt, planerar för en weekend eller längre sommarsemester är Skara Sommarland ett resmål som hela familjen kommer att älska. Alldeles intill parken ligger vår familjecamping, med egen parkentré - perfekt för er som har planerat en minisemester till oss eller för er som helt enkelt älskar att campa och vill maxa ert besök på Skara Sommarland.

Sommarsemester i Sverige?

Är ni på genomresa genom landet och vill passa på att stanna till för ett besök i parken finns förutom vår camping många barnvänliga hotell inte alls långt från Skara Sommarland. I närområdet finns det gott om andra aktiviteter och semestertips för en lyckad barnsemester.

Våra attraktioner

Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar med 45 st attraktioner - allt från karuseller och lekplatser till gokartbanor och roliga vattenrutschkanor.

Till våra attraktioner