Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
spoktag.jpg

I en kuslig tid för länge, länge sedan manövrerade spökkonduktören Boo ett spöktåg mellan människovärlden och Spökriket. Under en oväntad, ryslig höststorm kastades Boo av från sitt spöktåg och har sedan dess varit fast i människovärlden. Boo har sedan dess gjort allt för att få tag på ett nytt tåg så att han kan återvända till Spökriket. Ju fler år som passerat, desto rysligare och galnare har Boo blivit i sin kamp att hitta ett tåg. Nu har han tagit sikte på Sommarlandståget som det perfekta färdmedlet för att återvända till Spökriket. Kommer han att lyckas och vad händer i så fall med tågets alla passagerare?

Spöktåget är en Halloweenattraktion för hela familjen utan längdgränser eller åldersrekommendationer, där det klassiska Sommarlandståget har blivit intaget av en spökkonduktör. Attraktionen innefattar både en tågtur och en teaterföreställning och har premiär när Scary Sommarland öppnar den 26 oktober.

Läs mer och köp dina biljetter här!

Läs mer om Spöktåget...
Rösta på Spöktåget
Är Spöktåget din favoritattraktion? Rösta upp den till en förstaplats på topplistan!
Rösta på Spöktåget
Vad får jag åka?
I din entrébiljett har du fri tillgång till hela parken men vissa attraktioner har längd- och åldersgränser. För våra två största Gokartbanor tillkommer en avgift.
Ladda hem PDF