Rabatt på nästa äventyr hos oss på Parks and Resorts

Fri entré eller 30% rabatt i alla våra parker

Nu har vi två extra fina erbjudanden till dig som vill uppleva flera av våra parker i år!

  • 30% rabatt i våra andra parker med entrébiljett

Du vet väl att din entrébiljett till Sommarland ger dig hela 30% rabatt på inträdet till våra systerparker Kolmården, Gröna Lund och Furuvik. Upplev en fartfylld och spännande sommar i Sveriges absolut bästa parker.

  • Gratis inträde i alla våra parker med säsongskort

Har du ett Sommarlandskort får du istället gratis inträde i alla våra parker, varje dag, hela sommarsäsongen! Perfekt om du vill upptäcka Sveriges roligaste parker i sommar. Därutöver får du såklart besöka oss på Skara Sommarland hela säsongen. Köp ditt säsongskort här.

Upplev flera av Sveriges bästa parker!

Kolmården-rabatt-promo

Kolmården

Kolmården är en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen. Höj adrenalinnivån i Sveriges mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och hälsa på världens starkaste björn, Bamse och hans vänner. Pricken över i:et är övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med mat, spa och massor av bus för barnen. Läs mer om allt du kan uppleva på Kolmården här.

GronaLund-rabatt-promo

Gröna Lund

På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter, parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här hittar du en av världens högsta slänggungor, Eclipse, som bjuder dig på en åktur du sent kommer glömma, 120 meter över havet! Eller varför inte njuta av en fartfylld åktur i en av Grönans åtta berg- och dalbanor. Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer! Läs mer om allt du kan uppleva på Gröna Lund här.

Furuvik-rabatt-promo

Furuvik

När du vill ha allt och lite till - välj Furuvik! Här lockar fascinerande djurupplevelser, plaskande vattenland och en fartfylld nöjespark. Det här är en riktig familjpärla med stora vackra parkytor och spännande närmöten med allt från getter till lemurer.

Maxa upplevelsen genom att stanna över natten på Furuvik Havshotell eller vår havscamping som båda ligger i anslutning till både parken och havet. Runda av en dag fylld av äventyr med middag på White Guide-listade Furuvik Havskrog, en restaurang med god mat och fantastisk utsikt som serverar fisk- och skaldjursrätter i världsklass. Läs mer om allt du kan uppleva på Furuvik här.

Så här går du tillväga:

Att nyttja rabatten är superenkelt!

Så här går du tillväga för att få 30 % med en befintlig entrébiljett:

  1. Lägga till entrébiljett/entrébiljetter i varukorgen i någon av våra andra parkers webbshoppar.
  2. Gå till kassan och klicka på Presentkort/Rabattkod.
  3. Skriv in biljettkoden som du hittar på din biljett eller på ditt värdebevis som du fått per mail.

Du kan nyttja rabatten en gång per park under säsongen 2020. Välkommen!

Så här använder du ditt säsongskort på våra systerparker:

  1. Ta med dig ditt Sommarlandskort samt ID-kort till den park du vill besöka, visa upp korten och glid in genom entrén. Klart! Glöm inte att ditt kort behöver vara registrerat.

För dig med Sommarlandskortet

Frågor & Svar om fri entré i våra systerparker

Gäller detta även under Halloween?

Erbjudandet gäller för besök under sommarsäsongen i samtliga parker! Under Halloween så krävs separat biljett.

När kan jag besöka era parker och ta del av erbjudandet?

Så fort våra parker öppnar upp för ordinarie gäster så kommer ni kunna besöka våra parker, med fri entré. Kolmården har just nu öppet för ett begränsat antal gäster i form av hotellgäster och årskortsinnehavare på Kolmården, dock är parken ännu stängd för ordinarie besökare och därmed gäller inte Gröna Lunds Guldkort där ännu.