Premiär 5 juni 2021

  Välkommen till Skandinaviens största vattenpark med plaskande vattenrutschbanor och adrenalinhöjande berg- och dalbanor. Med begränsat antal gäster skapar vi kortare köer och trygga avstånd - så att ditt besök blir både säkert och superkul!

  Skandinaviens största vattenpark!

  Känn adrenalinet i våra 13 häftiga vattenattraktioner för såväl stora som små! Kasta dig ut i Waka Waka, fall 21 meter fritt ned i en vattenrutschbana i Big Drop eller plaska runt med hela familjen i Lagunen.

  Läs mer om attraktionerna

  Nyhet: Hissssssnande åkturer i Snake!

  Snake är ingenting för de lättskrämda! Här snurras du 40 m upp i luften med en fart på 80 km/h. Däruppe upplever du hela 4,3 G-krafter när du slungas runt och runt! Är du redo för en högintensiv, rolig och adrenalinfylld åktur?

  Dessutom finns möjligheten att boka en tid för ditt åk och ta expresskön till Snake med vår nyhet Jetpass. Vi har ett begränsat antal Jetpass per dag - först till kvarn gäller!

  Läs mer om Snake

  Häftiga åkattraktioner i tivolit!

  Vårt tivoli bjuder på massor av fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller för både stora och små. Missa inte årets stora nyhet Snake – en hissssssnande attraktion för de riktigt våghalsiga!

  Läs mer om attraktionerna

  Nyhet: Härligt häng på Restaurang Bryggan!

  På vår nya restaurang Bryggan står diverse läckerheter på menyn som passar både små som stora smaklökar. Med utsikt över sjön är det bara att sätta sig ner och njuta i surfloungen.

  Läs mer om Bryggan

  Omsorgsfull öppning

  I år öppnar vi på ett omsorgsfullt sätt, så att du ska känna dig trygg med att besöka oss. En dag på Skara Sommarland ska vara en trygg, roligt och minnesvärd upplevelse för alla våra besökare.

  Läs mer om våra åtgärder