Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Skolresor till Skara Sommarland

Skolresor
Ta med hela klassen till Skara Sommarland för bad och karusellåkande. Välj något av våra olika skolresepaket med allt från bara entrébiljetter till heldag med lunch eller övernattning på vår camping. Vi önskar er en toppendag tillsammans med klassen hos oss, välkomna!

Lilla skolresepaketet

Hos oss finns något för alla i klassen, oavsett om du älskar att bada eller hellre åker karuseller. Kanske vill du utmana läraren på ett gokartåk? På Skara Sommarland finns drygt 40 olika attraktioner och gott om ytor att umgås på. Ta med egen matsäck eller besök någon av våra restauranger i parken.
 
Detta ingår: Entré till parken och fri tillgång till alla åkattraktioner (utom Imola och Formula Indykart som har en avgift på 30kr per åk) 1 ledare på 10 elever har fri entré.


  

Mellanstora skolresepaketet

Njut av en heldag i parken med lunch! Gör det enkelt och boka vårt mellanpaket med lunch för att fylla på energidepåerna under dagen. I vårt paket kan du välja mellan hamburgelunch eller tacobuffé. Båda restaurangerna erbjuder vegetariska alternativ.
 
Detta ingår: Entré till parken, lunch, samt fri tillgång till alla åkattraktioner (utom Imola och Formula Indykart som har en avgift på 30kr per åk). 1 ledare på 10 elever har fri entré.


Vi har olika lunchalternativ för alla smaker. Givetvis finns det vegetariska alternativ.
Lilla Sommarlandsmeny (hamburgare, strips och dricka)
Pris alla årskurser: 409 kr/elev
Tacobuffé med dricka
Pris t.o.m. årskurs 6: 429 kr per elev
Pris fr.o.m. årskurs 7: 469 kr per elev

 

Stora skolresepaketet

Maxa besöket med en övernattning! Med vårt stora skolresepaket kan du verkligen få ut det mesta av ert besök. 

Finns det något mer mysigt och pirrigt än att övernatta tillsammans i våra fyrbäddsstugor? Ladda för en heldag i parken med dina klasskompisar på gemensam middag och frukost innan parken slår upp sina portar. Nu är det fritt fram att både bada och åka karuseller och behövs det fyllas på med energi har ni en bokad lunch inne på Malibu.
 
Detta ingår: Entré till parken och fri tillgång till alla åkattraktioner (utom Imola och Formula Indykart som har en avgift på 30kr per åk).
Övernattning i Lilla familjestugan på vår camping samt lunch, frukost och middag. Önskar du stanna längre kan du boka extra natt, dag i parken och måltider. 


Upplägg: Ankomst till campingen, middag på campingrestaurangen, övernattning, frukost på campingen, entré till parken, lunch i parken, hemfärd.

Pris t.o.m. årskurs 6: 849 kr per elev
Pris fr.o.m. årskurs 7: 939 kr per elev


  

Övernattning

Sker i campingstugor (12 kvm) med 4 bäddar. Medtag egna lakan eller sovsäck. På campingområdet finns fem servicehus med duschar, toaletter och diskmöjligheter, grillplatser, restaurang, matbutik samt TV-stuga. Här finns också lekplatser, äventyrsgolf, minitennis, tennisbana, basketplan, fotbollsplan och Swingen.

 

Mat

De flesta behov kan tillgodoses om vi får förbeställning.

 

Hyra bäddset

För er som önskar så hyr vi ut bäddset innehållande lakan, påslakan, örngott samt badhandduk.

 

Kontakta oss

Bokningsbara datum för dagsresor 2019
6-9 juni, 15-29 juni samt 5-18 augusti. 

Bokningsbara ankomstdatum för övernattande grupper
5-8 juni, 14-19 juni, 23-29 juni samt 4-17 juni.(Ingen övernattning över midsommar)

Bokning

Ring vår bokning på 010 - 708 70 00
Maila vår bokning på  info@parksandresorts.com

Telefonbokningens öppettider