Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Skolresor till Skara Sommarland

Skolresor
Ta med hela klassen till Skara Sommarland för bad och karusellåkande. Välj något av våra olika skolresepaket med allt från bara entrébiljetter till heldag med lunch och övernattning. Vi önskar er en toppendag tillsammans med klassen hos oss, välkomna!

Stora skolresepaketet

I skolresepaketet ingår en dag på Skara Sommarland med övernattning samt lunch, middag och frukost. Övernattar gör ni på vår camping som ligger i  anslutning till parken. I priset ingår alla åkattraktioner (utom Imola och Formula Indykart som har en avgift på 25kr per åk). Önskar du stanna längre kan du beställa extra natt, dag och måltider.
Upplägg: Ankomst, middag, övernattning, frukost, entré till parken, lunch i parken, hemfärd.


  

Entrépaketet

Väljer ni att ha med egen lunch kan ni köpa skolentré och få fri tillgång till alla åkattraktioner (utom Imola och Formula Indykart som har en avgift på 25kr per åk (1 ledare på 10 elever har fri entré).


  

Dagspaketet

I dagspaketet ingår en dag på Skara Sommarland med fri tillgång till alla åkattraktioner (utom Imola och Formula Indykart som har en avgift på 25kr per åk) samt en hamburgerlunch. Vi har även dagspaket med Tacobuffé, detta paket kostar 459kr. (1 ledare på 10 elever har fri entré.)

 
Tillval  
Extra-dag 150 kr
Extra-natt 200 kr
Extra-frukost 70 kr
Extra-lunch 85 kr
Extra-middag 115 kr

Övernattning

Sker i campingstugor (12 kvm) med 4 bäddar. Medtag egna lakan eller sovsäck. På campingområdet finns fem servicehus med duschar, toaletter och diskmöjligheter, grillplatser, restaurang, matbutik samt TV-stuga. Här finns också lekplats, äventyrsgolf, minitennis, tennisbana, basketplan, fotbollsplan och den populära Swingen.

 

Mat

De flesta behov kan tillgodoses om vi får förbeställning.

 

Hyra bäddset

För er som önskar så hyr vi ut bäddset innehållande lakan, påslakan, örngott samt badhandduk.

 

Kontakta oss

Håll utkik, bokningsbara datum presenteras här inom kort!

Bokning

Ring vår bokning på 010 - 708 70 00
Maila vår bokning på  info@parksandresorts.com

Telefonbokningens öppettider