Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Kick off med teambuilding

foretag_och_grupper.jpg
På Skara Sommarland kan vi erbjuda företagsaktiviteten Magic Hours, en kick off med teambuilding och roliga äventyr som Fångarna på Sommarland och gokartevent. Eller varför inte hyra hela parken? Kontakta oss för bokning.

Nu är vi glada att kunna erbjuda sommarens
äventyrligaste företagsaktivitet!

Här kastas kostymer och yrkesroller snabbt åt sidan i samma ögonblick som ni kastar er in i leken!
Ni blir våra vip-gäster och får parken helt för er själva, våra lekledare ger er olika uppdrag  och kanske till och med prestationsångest! ​

Utnyttja hela gruppens kunskaper för att lyckas. Ni väljer själva ut vilka som ska försöka vinna nycklar vid respektive ”cell”. Ibland krävs det list för att lyckas, i vissa fall pricksäkerhet. Alla deltagare kan vara med oavsett ålder eller fysisk förmåga och vi anpassar ”cellerna” efter gruppens förutsättningar.

Den grupp som vinner flest nycklar får ta emot kollegornas jubel under prisceremonin som sker i samband med middagen.

 

Ge dina kunder eller anställda en hel dag av minnen som aldrig torkar.

 

Fångarna på Sommarland

 
17:00        Samling, lagindelning samt genomgång.
17:30 Start, 10 utmaningar vid 10 olika ”celler”där det gäller att samla ihop så många nycklar som möjligt för att vinna. Vätskekontroll under vägen.
19:30 Prisutdelning där det vinnande laget hyllas

För 449 kr (ex, moms) per person kan du och dina kollegor eller vänner delta i Fångarna på Sommarland och möta våra hängivna lekledare. Minimiantal för bokning av Fångarna på Sommarland är 25 personer. 
 


Gokartevent

Ett spännande och fartfyllt äventyr där lagarbete kombineras med racingnerver. Eventet passar för grupper eller företag om 20-40 personer. Ta med dina vänner och kollegor till racingbanan och upplev farten. För 449 kr (ex, moms) per person ingår 1 timme racing i lag och hängivna lekledare.

 

Hyr hela parken

Vad sägs om att ha hela Skara Sommarland till ditt förfogande under en heldag eller i två timmar innan öppning? Det är inte bara en barnslig önskedröm. Det går att ordna!
 
Mer information
Om ni är intresserade av mer information angående något av våra event är ni välkomna att höra av er till Rickard Bender.
 
Telefon: 010-7088019