Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Parkering

Utanför nöjesparken finns en stor parkering
Precis vid huvudentrén finns en stor parkering. Handikapparkering finns nära entrén. Parkeringen är avgiftsbelagd med 60 kr per dag.

Våra campinggäster står gratis på parkeringen innan/efter sin vistelse. Har du Säsongskort ingår fri parkering hela säsongen.

Hitta till parkeringen

Betala med sms

Slipp stå i kö till betalautomaterna, betala din parkeringsavgift med ett sms på väg in till parken! Sms:a 1400 Regnr Personnummer till 0700-404040. Att stå på vår parkering kostar endast 60 kr för hela ditt besök. 

Vi bjuder våra gäster på laddningen

Kör du elbil/laddhybrid så bjuder vi dig på kostnaden för laddningen under besöket (du betalar parkeringsavgift som vanligt). Vi har två laddstationer som kan ladda totalt fyra bilar samtidigt på besöksparkeringen och en laddstation som kan ladda totalt två bilar samtidigt på campingen. Uttagen är av typ 2.

För att kunna ladda behöver du ett laddkort som du kan låna i vår Reception/Gästservice. Du kan inte förboka laddplats, vi kan alltså aldrig garantera att platserna är lediga. För att se laddstationernas tillgänglighet, ladda ner CLEVERs app på APP Store eller Google Play.