Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Res med barnen till Skara Sommarland

Barnen har kul på semestern på Skara Sommarland
Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark, full med vattenattraktioner, karuseller och aktiviteter. Ett garanterat uppskattat resmål för alla barnfamiljer.

Semester till Skara Sommarland - en fullträff för barnfamiljer

Vår nöjespark är fulltproppad med äventyr och roliga semesteraktiviteter anpassade för att hela familjen ska kunna ha en riktig rolig semester i Sverige. I vattenparken finns flera poolområden med äventyrsbad, vattenland och rutschkanor. För äldre barn och inte minst vuxna finns även mer fartfyllda vattenattraktioner. Vågar ni åka Big Drop, ett fritt fall i 60 km/h, eller våra nervkittlande vattenbanor Snakepit?

Även vårt tivoli har allt en barnfamilj kan önska sig. Allt från lugnare karuseller för de yngre barnen till mer fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor för de äldre och leksugna föräldrar. I parken hittar ni även gokartbanor, lekplatser och massor av andra roliga aktiviteter. Se alla våra attraktioner
 

Barnvänligt resmål med familjecamping

Oavsett om ni har tänkt att göra en dagsutflykt, planerar för en weekend eller längre sommarsemester är Skara Sommarland ett resmål som hela familjen kommer att älska. Alldeles intill parken ligger vår familjecamping, med egen parkentré - perfekt för er som har planerat en minisemester till oss eller för er som helt ekelt älskar att campa och vill maxa ert besök på Skara Sommarland.
 

Sommarsemester i Sverige?

Är ni på genomresa genom landet och vill passa på att stanna till för ett besök i parken finns förutom vår camping många barnvänliga hotell inte alls långt från Skara Sommarland. I närområdet finns det gott om andra aktiviteter och semestertips för en lyckad barnsemester.