Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning

Inför besöket på Skara Sommarland

Maskoten Kotte utanför entrén till Skara Sommarland
Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. I nöjesparken finns förutom vattenland även tivoli, gokart och många andra roliga aktiviteter.

Om nöjesparken

Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 45 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad barnsemester.
 

Planera ditt besök

Här har vi samlat länkar till information som vi vet kan vara till nytta när ni planerar er semester och ert besök på Skara Sommarland. 

Hitta hit
Vanliga frågor
Öppettider
Köp biljetter
Våra boendealternativ
Våra attraktioner

 

Vi bjuder våra gäster på laddningen

Kör du elbil/laddhybrid så bjuder vi dig på kostnaden för laddningen under besöket (du betalar parkeringsavgift som vanligt). Vi har två laddstationer som kan ladda totalt fyra bilar samtidigt på besöksparkeringen och en laddstation som kan ladda totalt två bilar samtidigt på campingen. Uttagen är av typ 2.

För att kunna ladda behöver du ett laddkort som du kan låna i vår Reception/Gästservice. Du kan inte förboka laddplats, vi kan alltså aldrig garantera att platserna är lediga. För att se laddstationernas tillgänglighet, ladda ner CLEVERs app på APP Store eller Google Play.​​​​​​​