Du har redan en påbörjad bokning 2 683 kr Visa bokning
toppbild_braattveta_1536x646.jpg

Bra att veta

Det ska vara bekvämt att vara på semester. På vår camping har du gratis wifi, gratis laddplats för bilen och varför inte boka avresestäd?

Hitta till campingen

För att komma till campingen så fortsätter du rakt fram förbi vår parkering och huvudentré, följer vägen ett par hundra meter tills du ser campingen på din högra sida.

Parkering

Innan incheckning sker all parkering vid huvudentrén, detsamma gäller efter utcheckning. När du är incheckad parkerar du vid stugan, lägenheten eller på campingplatsen. Vid bokning av boendepaket medföljer det 1 st parkeringsbiljett per boende till stora parkeringen vid huvudentrén.

Ladda bilen

Kommer du med elbil så har vi ett antal laddplatser för dig på campingen och på vår huvudparkering. Vi har laddstationer för Tesla och övriga elbilar. Elen är givetvis grön. Vi bjuder på laddningen men laddkabel har du med dig själv.

In- och utcheckning

Lägenhet/Stuga/Kabe:
Incheckning från kl. 14.00,
Utcheckning senast kl. 10.30

Husvagn/Tält:
Incheckning från kl. 13.00,
Utcheckning senast kl. 12.00

Receptionen

Behöver du komma i kontakt med vår personal är du välkommen till vår reception. Du kan också nå oss på telefon (endast de dagar då parken är öppen) 010-70808241.

Öppettider när parken stänger kl. 17.00: 08.00-22.00
Öppettider när parken stänger kl. 19.00: 08.00-23.00

Familjecamping

Skara Sommarlands Camping är en familjecamping, om ert sällskap inte är en familj har vi en gräns på 20 år för att boka boende.

Beställ avresestäd

Städning ingår inte i priset, var noga med städningen så nästa gäst får en lika trevlig upplevelse som du. Avresestäd går att boka till för endast 500 kr (Ingår i Premium-stugorna). Då behöver du endast diska, ställa tillbaka porslinet och slänga soporna, resten fixar vi. Går endast att förbokas på 010-708 70 00.

Hyra bäddset

För er som önskar så hyr vi ut bäddset för 110 kr per set, innehållande lakan, påslakan, örngott samt badhandduk. Priset gäller vid förbokning. Hyr man på plats kostar det 130 kr.

Wifi

Vi har gratis wifi på campingen i samarbete med Telia. Område 5 och delar av område 4 har dock begränsad tillgång.

Husdjur

Husdjur är tillåtna i de flesta av våra stugor, dock ej i Premiumstugorna, Lägenheterna eller våra allergistugor. Husdjur får inte lämnas ensamma i stugorna. Hundar ska hållas kopplade på hela campingområdet.

Visa hänsyn på natten

Vi vill att alla ska vakna utvilade inför en ny dag i parken och kunna sova gott om natten. Därför ska det vara lugnt och tyst på campingen efter kl 23 på kvällen. Blir du störd går det bra att ringa till våra vakter.

Grillning

All grillning måste ske med försiktighet och på behörigt avstånd från allt brännbart. Du hittar vår gemensamma grillplats vid Servicehus 3 där vi har både elgrillar (under tak) och kolgrillar.

Servicehus

På vår camping finns 5 servicehus med dusch och toalett samt diskmöjligheter. I Service-hus 3 finns även familjerum, kök, tvätt och diskrum. Här hittar du även en hunddusch för våra fyrbenta vänner. Här kan du se vad våra olika servicehus erbjuder.

Källsortering

För oss är det en självklarhet att vi och våra gäster ska källsortera det vi kan. Därför har vi fem källsorteringsstationer utplacerade på området där du kan sortera metall, plast, glas, pant, aska och brännbart.

Rökfritt

Observera att rökning är förbjuden i samtliga byggnader, rum och stugor. Överträdelse debiteras med saneringskostnaden.

Campingplats

Husvagnen skall uppställas efter gällande regler från brandmyndigheten. Du hittar mer information i campingfoldern du får vid incheckning. På campingen får det endast finnas en bil per hyrd tomt.

Elstolpar

Alla elstolpar på vår camping har enfassystem. De är avsäkrade med 10A vilket vid 230V tillåter uttagen effekt på ca 2300W. De är alla försedda med CEE-uttag. Övergångs(EU)adapter finns att köpa i receptionen om du inte har med en egen.

Gasoltuber

I vår reception kan du köpa gasoltuber till din husbil eller husvagn.

TV-stuga

I vår TV-stuga kan du slappa i någon av våra mysiga fåtöljer och hänga med grannarna på campingen. Här visar vi ett basutbud av TV-kanaler.

Kvarglömda saker

Titta noga så att du inte glömmer något kvar efter vistelsen här hos oss. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker men försöker hjälpa till för att sakerna ska hamna tillbaka hos rätt ägare. Hör av er till oss senast 1 vecka efter avresa om du glömt kvar något.

Av- och ombokningsregler

Köp till ett avbeställningsskydd för 200 kr. Då kan du av- eller omboka din bokning utan kostnad vid mer än 3 veckor till ankomst. Vid av- eller ombokning med mindre än 3 veckor till ankomst återbetalas beloppet vid uppvisande av läkarintyg.

Avbeställningsskyddet på 200 kr återbetalas ej.