Stora Familjestugan Plus

Stora Familjestugan Plus

Våra rymlig familjestugor är 16 kvadratmeter stora och har campingens bästa läge - precis bredvid parkens alla nöjen. Här kan dessutom njuta av den härliga kvällssolen under sommaren.

I vår mellanstuga på 16 kvadratmeter bor hela familjen bekvämt. Här finns fyra sovplatser (fördelade på två våningssängar), där de understa sängarna är lite bredare (120 cm). Dessutom finns ett bord med fyra stolar som går bra att flytta utomhus för att njuta av sommarvädret.

I den lilla köksdelen kan du tillaga din mat på två kokplattor, här kan du även förvara din mat i ett litet kylskåp. Med vattendunken hämtar du enkelt vatten i något av våra Servicehus.

Se planlösningen här.

Gör din bokning

Viktig information om boendepaket på Sommarland

Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Om campingen

I våra Servicehus på campingen finns vatten, toaletter, duschar och diskmöjligheter. I Servicehus 3 finns dessutom kök med diskmaskin och tvättrum samt handikappanpassade familjerum med dusch och toalett.

Vill du ta med egen grill till campingen går detta jättebra, håll dig då vid våra grusade ytor för att undvika brand. Vill du inte ha med egen grill har vi grillar vid Servicehus 3 och 4, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår Campingrestaurang.

Utrustning

Fyra fasta bäddar i två våningssängar. 6 tallrikar, 6 djupa tallrikar, 6 kaffemuggar, bestick, 1 bord, visp, osthyvel, brödkniv, konservöppnare, kaffekanna, melittahållare, vattendunk, 2 kastruller, grytunderlägg, mikro, papperskorg, sopset, durkslag, moppset, diskbalja och disktrasa.

Checklista inför ditt besök

Få koll tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och glöm inte entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

Miljöcertifierad semester

Skara Sommarland är miljöcertifierat med Green Key, vilket betyder att vi arbetar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer om Green Key här.

Beställ frukostboxen

Nu kan du beställa en smarrig frukostbox till familjen i samband med din boendebokning – ett perfekt sätt att smidigt fylla på energin inför äventyren i parken!