Lägenhet

  Lägenhet

  Campinglägenheterna är 22 kvm stora och har plats för sex personer i sina två rum. Här har du också TV och tillgång till dusch och toalett i samma byggnad.

  Våra lägenheter är på drygt 22 kvadratmeter och är uppdelade på två rum. I sovrummet finns en dubbelsäng och en våningssäng. I vardagsrummet finns en uppfällbar våningssäng samt ett litet pentry och köksmöbler.

  I lägenheten har du tillgång till TV med ett basutbud av kanaler. Du delar dusch och toalett med övriga lägenheter (7 st) i loftgången som binder ihop alla lägenheter.

  Se planlösningen här.

  Utrustning

  6 bäddar (med tillhörande madrass, täcke, kudde) varav 1 dubbelsäng, 2 våningsängar. 2 kokplattor, kylskåp, rinnande vatten, diskbänk, diskborste köksbord, 6 stolar, fåtöljer, soffbord, byrå kokkärl, stekpanna, skärbräda, kniv, osthyvel, konservöppnare 6 flata/djupa tallrikar, bestick, 6 glas, 6 kaffe-/tekoppar, kaffebryggare, sopset, moppset och allrengöringsmedel.

  Beställ frukostboxen

  En smarrig frukostbox med nybakat bröd som beställs i samband med din boendebokning! Ett smidigt sätt att fylla på energin inför äventyren i parken!

  Gör din bokning

  Tips & information

  Lägenheterna ligger precis intill våra aktiviteter Swingen och Äventyrsgolfen och endast ett stenkast från vår servicebutik Campinghandlar’n. Vill du grilla på kvällen har du nära till våra grillar vid Servicehus 3, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår Campingrestaurang.

  Checklista inför ditt besök

  Få koll på tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och ha koll på dina entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

  Viktig information om boendepaket på Sommarland

  Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.