Lägenhet

  Campinglägenheterna är 22 kvm stora och har plats för sex personer i sina två rum. Här har du också TV och tillgång till dusch och toalett i samma byggnad.

  Våra lägenheter är på drygt 22 kvadratmeter och är uppdelade på två rum. I sovrummet finns en dubbelsäng och en våningssäng. I vardagsrummet finns en uppfällbar våningssäng samt ett litet pentry och köksmöbler.

  I lägenheten har du tillgång till TV med ett basutbud av kanaler. Du delar dusch och toalett med övriga lägenheter (7 st) i loftgången som binder ihop alla lägenheter.

  Observera att inga husdjur är tillåtna i lägenheterna.

  Se planlösningen här.

  Utrustning

  6 bäddar (med tillhörande madrass, täcke, kudde) varav 1 dubbelsäng, 2 våningsängar. 2 kokplattor, kylskåp, rinnande vatten, diskbänk, diskborste köksbord, 6 stolar, fåtöljer, soffbord, byrå kokkärl, stekpanna, skärbräda, kniv, osthyvel, konservöppnare 6 flata/djupa tallrikar, bestick, 6 glas, 6 kaffe-/tekoppar, kaffebryggare, sopset, moppset och allrengöringsmedel.

  Boka ditt boende

  Tips & information

  Lägenheterna ligger precis intill våra aktiviteter Swingen och Äventyrsgolfen och endast ett stenkast från vår servicebutik Campinghandlar’n. Vill du grilla på kvällen har du nära till våra grillar vid Servicehus 3, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår Campingrestaurang.

  Checklista inför ditt besök

  Få koll på tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och ha koll på dina entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.