Lägenhet

Lägenhet

Campinglägenheterna är 22 kvm stora och har plats för sex personer i sina två rum. Här har du också TV och tillgång till dusch och toalett i samma byggnad.

Våra lägenheter är på drygt 22 kvadratmeter och är uppdelade på två rum. I sovrummet finns en dubbelsäng och en våningssäng. I vardagsrummet finns en uppfällbar våningssäng samt ett litet pentry och köksmöbler.

I lägenheten har du tillgång till TV med ett basutbud av kanaler. Du delar dusch och toalett med övriga lägenheter (7 st) i loftgången som binder ihop alla lägenheter.

Se planlösningen här.

Gör din bokning

Viktig information om boendepaket på Sommarland

Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Tips & information

Lägenheterna ligger precis intill våra aktiviteter Swingen och Äventyrsgolfen och endast ett stenkast från vår servicebutik Campinghandlar’n. Vill du grilla på kvällen har du nära till våra grillar vid Servicehus 3, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår Campingrestaurang.

Utrustning

6 bäddar (med tillhörande madrass, täcke, kudde) varav 1 dubbelsäng, 2 våningsängar. 2 kokplattor, kylskåp, rinnande vatten, diskbänk, diskborste köksbord, 6 stolar, fåtöljer, soffbord, byrå kokkärl, stekpanna, skärbräda, kniv, osthyvel, konservöppnare 6 flata/djupa tallrikar, bestick, 6 glas, 6 kaffe-/tekoppar, kaffebryggare, sopset, moppset och allrengöringsmedel.

Checklista inför ditt besök

Få koll tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och glöm inte entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

Beställ frukostboxen

Nu kan du beställa en smarrig frukostbox till familjen i samband med din boendebokning – ett perfekt sätt att smidigt fylla på energin inför äventyren i parken!