Sommarlandspaketet

  Sommarlandspaketet

  Häng med in i en magisk värld med ett plaskande vattenland, häftiga tivoliattraktioner, och fartfyllda turer i årets nyhet Snake! Med Sommarlandspaketet får du boende på campingen och härliga dagar på Skara Sommarland.

  Det här ingår i Sommarlandspaketet:

  • 1-2 nätters boende på Sommarlands camping
  • 1-2 dagars entré till Skara Sommarland
  • Fri parkering

  Med Sommarlandspaketet kan du boka 1 natts övernattning med 1 dag i parken eller 2 nätters övernattning med 2 dagar i parken (med möjlighet att lägga till en extra natt). Din entrébiljett gäller alltid dagen efter ankomst, samt dagen efter det vid 2-dagarsbiljett.

  Just nu: Boka-tidigt rabatt!

  Nu är det dags att planera sommarsemestern på Sommarland! Boka din övernattning med entrébiljetter till ett plaskande äventyr i parken och få upp till 1500 kronor rabatt. Erbjudandet gäller om du bokar innan den 31 maj - passa på att säkra sommarens gladaste dagar redan nu!

  Erbjudandet gäller när du bokar 2 nätters övernattning med 2 dagar i parken under utvalda datum i juni, juli och augusti. Dina entrébiljetter till parken gäller två dagar i följd med start dagen efter ankomst.

  Gör din bokning

  Viktig information om boendepaket på Sommarland

  Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.