Premiumstuga på campingen

Premiumstuga

Våra rymligaste stugor med plats för upp till 8 personer har två rum, kök och allrum, altan, och eget badrum. När du bokar Premiumstugan ingår dessutom avresestädningen i priset.

I vår nyaste stuga bor du och hela familjen bekvämt, här finns plats för upp till 8 personer. Stugan är drygt 35 kvadratmeter stor och är fördelad på två sovrum, ett vardagsrum/kök med TV samt ett litet pentry. Dessutom har du egen dusch och toalett och en altan med utemöbler.

Sängarna är fördelade på en dubbelsäng i stora sovrummet, två våningssängar i det lilla sovrummet och en bäddsoffa i köket. Stugorna ligger nära vår servicebutik Campinghandlar’n och vår restaurang och dessutom bara ett stenkast från vår mountainbikebana, utegym, äventyrsgolf och Swingen.

Se planlösningen här.

Gör din bokning

Viktig information om boendepaket på Sommarland

Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Tips & information

Vill du ta med egen grill går detta jättebra, håll dig då vid våra grusade ytor för att undvika brand. Vill du inte ha med egen grill har vi kol- och elgrillar vid Servicehus 3, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår campingrestaurang.

Utrustning

6(+2) st bäddar (2 st våningsängar, 80 cm, 1st 160 säng samt bäddsoffa med 2 extrabäddar), madrass, täcke, kudde, 1 st bord (8 st sittplatser), mikrovågsugn, 2 st kokplattor, kylskåp med frysfack, 2 st kokkärl, skärbräda, kniv, osthyvel, konservöppnare, kaffebryggare , 8 st flata/djupa tallrikar, bestick, 8 st glas, 8 st kaffe-/temuggar, 4 vinglas, diskborste och diskmedel.

Checklista inför ditt besök

Få koll tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och glöm inte entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

Miljöcertifierad semester

Skara Sommarland är miljöcertifierat med Green Key, vilket betyder att vi arbetar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer om Green Key här.

Beställ frukostboxen

Nu kan du beställa en smarrig frukostbox till familjen i samband med din boendebokning – ett perfekt sätt att smidigt fylla på energin inför äventyren i parken!