Premiumstuga på campingen

  Premiumstuga

  Våra rymligaste stugor med plats för upp till 8 personer har två rum, kök och allrum, altan, och eget badrum. När du bokar Premiumstugan ingår avresestädningen i priset. Dessutom ingår entré till Skara Sommarland, en dag i parken för en natt (dag 2), två dagar i parken för två nätter eller fler (dag 2-3).

  I vår nyaste stuga bor du och hela familjen bekvämt, här finns plats för upp till 8 personer. Stugan är drygt 35 kvadratmeter stor och är fördelad på två sovrum, ett vardagsrum/kök med TV samt ett litet pentry. Dessutom har du egen dusch och toalett och en altan med utemöbler.

  Sängarna är fördelade på en dubbelsäng i stora sovrummet, två våningssängar i det lilla sovrummet och en bäddsoffa i köket. Stugorna ligger nära vår restaurang och Lanthandeln - vårt nya kiosk och café där du bland annat kan köpa nybakt bröd varje dag. Dessutom bor ni bara ett stenkast från utegym, minigolf och Swingen!

  Se planlösningen här.

  Utrustning

  6(+2) st bäddar (2 st våningsängar, 80 cm, 1st 160 säng samt bäddsoffa med 2 extrabäddar), madrass, täcke, kudde, 1 st bord (8 st sittplatser), mikrovågsugn, 2 st kokplattor, kylskåp med frysfack, 2 st kokkärl, skärbräda, kniv, osthyvel, konservöppnare, kaffebryggare , 8 st flata/djupa tallrikar, bestick, 8 st glas, 8 st kaffe-/temuggar, 4 vinglas, diskborste och diskmedel.

  Beställ frukostboxen

  En smarrig frukostbox med nybakat bröd som beställs i samband med din boendebokning! Ett smidigt sätt att fylla på energin inför äventyren i parken!

  Bokningen stängd för i år

  Boendebokningen är stängd för i år och öppnar upp till våren igen. Vi ses på Sommarland 2022!  Tips & information

  Vill du ta med egen grill går detta jättebra, håll dig då vid våra grusade ytor för att undvika brand. Vill du inte ha med egen grill har vi kol- och elgrillar vid Servicehus 3, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår campingrestaurang.

  Checklista inför ditt besök

  Få koll på tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och ha koll på dina entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

  Miljöcertifierad semester

  Skara Sommarland är miljöcertifierat med Green Key, vilket betyder att vi arbetar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer om Green Key här.

  Viktig information om boendepaket på Sommarland

  Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.