Provbo en Kabe Husvagn

Kabe Husvagn

En egen husvagn är inte längre en förutsättning för husvagnssemestern. På Sommarlands campping finns möjligheten att hyra en stationär, och fullt utrustad husvagn från Kabe Husvagnar.

Nordens största husvagnstillverkare, Kabe Husvagnar, erbjuder Sommarlands gäster möjligheten att provbo deras familjeanpassade husvagnar som står utplacerade direkt på campingen. Husvagnarna har 4 bäddar, en dubbelsäng samt en våningssäng för 2 personer.

Städning av husvagnen ingår i priset men ni slänger själva sopor samt diskar eventuella köksredskap. Vänligen respektera att rökning är förbjuden både i husvagn och förtält samt att husdjur ej är tillåtna.

In och utcheckning

Incheckning från 14.00, utcheckning senast 10.30

Gör din bokning

Viktig information om boendepaket på Sommarland

Skara Sommarland följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Sommarlands utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Om campingen

I våra Servicehus på campingen finns vatten, toaletter, duschar och diskmöjligheter. I Servicehus 3 finns dessutom kök med diskmaskin och tvättrum samt handikappanpassade familjerum med dusch och toalett.

Vill du ta med egen grill till campingen går detta jättebra, håll dig då vid våra grusade ytor för att undvika brand. Vill du inte ha med egen grill har vi grillar vid Servicehus 3 och 4, där du även kan sitta under tak och njuta av din mat. Vill du hellre slippa laga mat på semestern kan vi rekommendera ett besök på vår Campingrestaurang.

Utrustning

  • Täcke, kudde för max 5 personer
  • Bäddset för max 5 personer. Lakan, påslakan, örngott samt duschhandduk
  • Soffgrupp
  • Kyl, Frysfack
  • Ugn, Spisplattor
  • 5 uppsättningar av flata samt djupa tallrikar, bestick, glas, kaffemuggar
  • Kastrull, stekpanna, skärbräda, brödkniv, osthyvel, konservöppnare samt kaffebryggare

Checklista inför ditt besök

Få koll tider för incheckning och utcheckning, ha koll på betalningen, boka avresestäd och lakan och glöm inte entrébiljetter till parken. Läs hela vår checklista inför ditt besök.

Miljöcertifierad semester

Skara Sommarland är miljöcertifierat med Green Key, vilket betyder att vi arbetar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan. Läs mer om Green Key här.

Beställ frukostboxen

Nu kan du beställa en smarrig frukostbox till familjen i samband med din boendebokning – ett perfekt sätt att smidigt fylla på energin inför äventyren i parken!