Allt om entrébiljetter och Jetpass 2021

Boka ditt besök till Sommarland

Snart är det äntligen dags för en sommar av häftiga åk i både vattenparken och tivoliattraktionerna. Den stora skillnaden är att vi öppnar för ett begränsat antal personer - och du måste därför förboka ditt besök när du köper biljetter! Dessutom har du möjligheten att få ett Jetpass med möjlighet att ta expresskön till vår fantastiska nyhet Snake - om du bokar i god tid!

Förboka ditt besök!

På grund av rådande restriktioner begränsar vi antalet gäster i parken samtidigt. Därför måste du alltid förboka vilken dag du vill besöka oss i samband med ditt biljettköp på webben, du kan inte göra det på plats i parken. Med begränsat antal gäster per dag skapar vi kortare köer och trygga avstånd - så att ditt besök blir säkert och samtidigt superkul!

Förboka tid i tivolit

För att minska trängsel väljer du om du vill besöka vårt tivoliområde på förmiddagen eller senare på eftermiddagen. Maxa åken i våra attraktioner för både stora och små! Här har ni tillgång till de flesta av våra tivoliattraktioner. Du väljer din tid i samband med att du köper din biljett online.

Ta expresskön till Snake!

Är du taggad på vår hissssssnande nyhet Snake? I år finns möjligheten att knipa åt dig ett Jetpass när du köper biljett online. Jetpass ger dig möjlighet att förboka tid och ta expresskön till Snake. Vi har ett begränsat antal Jetpass per dag - först till kvarn gäller!

Välj din entrétid - gå in smidigt och säkert!

För att begränsa antalet personer i entrén behöver du boka en entrétid i samband med att du förbokar ditt besök. Entrétiden har ett spann på 20 minuter och det är viktigt att du passar din tid för att inpasseringen ska bli smidig och säker. Du kan inte komma innan din tid. Om din entrétid är 9.40-10 kommer du alltså inte att kunna passera entrén innan 9.40.

Frågor och svar om biljetter 2021 och Jetpass

Hur bokar jag mitt besök till Skara Sommarland?

När du köper din entrébiljett online bokar du även vilken dag och vilken entrétid du vill ha. Tänk på att även barn som går in gratis behöver förboka sina besöka online.

Kan jag fortfarande köpa biljetter som funkar vilken dag som helst?

Nej, i år har vi på grund av rådande restriktioner bestämt oss för att begränsa antalet gäster i parken samtidigt. Därför måste du alltid förboka vilken dag du vill besöka oss i samband med ditt biljettköp.

Hur använder jag Jetpass på Snake?

Du som har tid bokad med Jetpass går helt enkelt in till attraktionen i en separat expresskö och scannar din biljett.

Kan jag boka om mitt Jetpass om tiden inte passar?

Ja, du kan boka om ditt Jetpass fram till och med 10 minuter efter att din ursprungliga tidsbokning har inletts. Dvs har du fått en tid att åka Snake kl. 10.00-10.10, kan du boka om Jetpasset fram till och med kl. 10.10. Observera att det endast finns ett begränsat antal Jetpass-tider per dag och ombokningar sker i mån av plats.

Kan jag köpa Jetpass på något annat sätt?

Nej, det är inte möjligt att få Jetpass på något annat sätt än ovanstående. Det är inte heller möjligt att köpa till fler Jetpass.

Vad händer om Snake har driftstopp eller inte är öppen när jag har fått min Jetpasstid. Får jag pengar tillbaka då?

Jetpassen är kostnadsfria för alla som köpt sitt besök online och därför utgår ingen kompensation eller återbetalning, men du kan boka om ditt Jetpass fram till och med 10 minuter efter att din ursprungliga tidsbokning har inletts. Dvs har du fått en tid att åka Snake kl. 10.00-10.10 och attraktionen har ett tillfälligt driftstopp, kan du boka om Jetpasset fram till och med kl. 10.10.

Vad händer om jag har bokat mitt besök men inte kan besöka Skara Sommarland den dagen?

Datumstyrda biljetter gäller endast på vald dag och går inte att återköpa i efterhand.

Var ser jag mina bokade Jetpass?

Jetpass levereras digitalt ihop med entrébiljetten.

sommarkortet-produktbild

Förboka ditt besök med Sommarlandskortet

Just nu släpper vi in ett begränsat antal besökare varje dag, och även du med årskort måste förboka din plats. Glöm inte bort att registrera ditt kort!

Boka din plats