Världens roligaste sommarjobb

1.jobba.jpg

Är du en artist som kan skapa minnen för livet? Då är du den vi söker!


Som artist på Sveriges största äventyrsscen spelar du en av huvudrollerna i en ständigt pågående föreställning. Din scen: Skara Sommarlands park. Din publik: våra gäster! Målet är att ge publiken minnen för livet.

För att uppnå detta ställs höga krav på oss artister som jobbar här. Vi skall ge barnen och deras familjer det allra bästa bemötandet som överträffar alla förväntningar. Hos oss är ingenting omöjligt!

 

Våra viktigaste prioriteringar

Säkerheten i parken får aldrig äventyras. Därför arbetar vi efter noggranna manus och säkerhetsföreskrifter. I det ligger även omtanke om alla gäster, barn som vuxna. Vi strävar också efter att alltid leverera en upplevelse utöver det vanliga, att agera effektivt för maximal glädje och lekfullhet i besöket och att alltid erbjuda en ren och snygg park som våra gäster vill återkomma till. På Skara Sommarland är det service och kvalitet i världsklass som gäller!

 

Vi söker dig som är social, seriös, har barnasinnet i centrum och ”alltid är på G”!

För att vi ska kunna leva upp till vårt löfte krävs varje sommar ett stort antal duktiga säsongsanställda. Varje år rekryterar vi cirka 400 personer till en mängd olika roller/tjänster i parken. Många återkommer år efter år, vilket vi ser som ett bevis på att det är roligt, att det skapar bra erfarenheter och att man upplever en glädje i gemenskapen på Skara Sommarland. Vi bär alla ”Sommarlandskostymen” med stolthet. Hos oss är alla med i det vinnande laget!


Sök jobb här